PH CLEANTEC

Clean and safe performance

De PH-Cleantec Reinigingsmachine wordt door Jansen Part & Equipment exclusief in Nederland verkocht. De machines werken op heet water in combinatie met lage werkdruk. Dit is een bijzondere manier van reinigen waardoor er in productieruimtes gereinigd kan worden zonder belasting voor de omliggende werkplekken. En niet te vergeten voor het milieu.

PH-Cleantec ontwikkelde dit reinigingsproces reeds in de jaren 80 voor de automotive sector, met als belangrijkste toepassingen het reinigen van remsystemen en gedemonteerde (motor) onderdelen. Het blijkt dat het reinigingsprincipe ook zeer goed functioneert in de onderhoudswereld van de industrie en tevens ook voor het reinigen van geproduceerde halffabrikaten.

Het reinigen van CNC machines met hun eigen koelwater is een proces wat heel goed binnen de nauwkeurige kwaliteitseisen van de metaalverwerkende industrie past. Door het koelwater door de reinigingsmachine te pompen als een soort bypass is het tevens mogelijk ongewenste bacteriƫn waardoor de stand-tijd van de koelemulsie langer wordt.

www.ph-cleantec.de

Jansen PE
David Ricardostraat 13-17
7559 SH Hengelo