HTM NEDERLAND

Industriële Techniek

Preventief Onderhoud
HTM Nederland BV is er op gericht om middels preventief onderhoud het aantal storingen en dus ongeplande stilstand van uw productiemiddelen zo gering mogelijk te houden. Van elke machine wordt een preventief programma gemaakt. De intensiteit van het onderhoud wordt gezamenlijk bepaald aan de hand van de prioriteitstelling van de machine in uw productieproces.

Correctief onderhoud
Elk productiemiddel zal vroeg of laat uitvallen met een storing. In dat geval zal er zo spoedig mogelijk een monteur ter plaatse zijn om de storing te verhelpen. Uiteraard zowel op mechanisch en elektronisch gebied. Door een groot netwerk aan technische leveranciers én de kennis die reeds jarenlang op machineniveau is vastgelegd in de database zijn veel onderdelen snel te organiseren.

Machine verplaatsing
Elk productiebedrijf wat groeit en zich meebeweegt in haar markt krijgt te maken met veranderingen. Daarbij komt het voor dat de productieafdeling opnieuw ingedeeld moet worden of zelfs van locatie moet veranderen. HTM Nederland voert dit werk uit. Van projectaanpak tot de daadwerkelijke verhuizing. Vanzelfsprekend kunt u ook bij HTM Nederland BV terecht voor een machineverplaatsing welke u zelf coördineert.

Metingen
Het meten van de technische status van uw productiemachines is een belangrijke voorwaarde om verbeteringen te kunnen gaan bepalen. HTM Nederland BV maakt gebruik van specialistische meetapparatuur om de relevante metingen te kunnen uitvoeren. Hierbij wordt onder andere gebruik gemaakt van de Ball Bar meting, Heindenhain meting, geometrische meting, klauwplaat meting, aantrekkrachtmeting, trillingsmeting en de NEN3140 meting. Mede op basis van inspecties wordt het preventieve programma vastgesteld. En wel op elk uitvoerend niveau; van dagelijks onderhoud (1e lijns) periodiek onderhoud van algemeen niveau (2e lijns) tot specialistisch onderhoud (3e lijns). Het structureel uitvoeren van preventief onderhoud zal ongewenste stilstand van uw machines beperken tot een minimum.

In 2007 heeft Jansen Machine Management BV HTM Nederland BV opgericht om een goede uitvoerende partij te hebben voor al haar gecompliceerde machine-onderhoud. Inmiddels bestaat HTM Nederland uit een team vakkundige monteurs die goed zijn uitgerust. Dit blijkt goed te functioneren want HTM Nederland BV heeft zich intussen neergezet als hét uitvoerende bedrijf in de Maakindustrie in Oost-Nederland maar ook in het grensgebied van Duitsland.

Vele gerenommeerde maakbedrijven uit de High Tech Industrie hebben HTM Nederland gevonden en daar zijn wij erg trots op. HTM Nederland onderscheidt zich door te werken volgens een gestructureerde aanpak met een lange termijn visie.

www.htm-nederland.nl

Jansen PE
David Ricardostraat 13-17
7559 SH Hengelo